
مکانیسم آسیب های رباط صلیبی قدامی (ACL) هنوز از نقطه نظر اپیدمیولوژیک قطعی نیست.
یک رویکرد اپیدمیولوژیک در یک گروه نمونه بزرگ در طی یک دوره مناسب از سالها برای افزایش دانش فعلی مکانیسم آسیب ACL ضروری است.
هدف از این مطالعه بررسی وقوع آسیب ACL در یک نمونه بزرگ در طول بیست سال و نشان دادن روابط بین وقوع آسیب ACL و هم ترازی پویا زانو در زمان آسیب بود.
ما فعالیت، مکانیسم آسیب و هم ترازی پویا زانو را در زمان آسیب در 1718 بیمار با تشخیص آسیب ACL بررسی کردیم.
در مورد فعالیت در زمان آسیب، “رقابت” رایج ترین بود که حدود نیمی از کل آسیب ها را تشکیل می داد. نتایج کنونی همچنین نشان داد که آسیب غیر تماسی شایع ترین بوده که به ویژه در بسیاری از ورزشکاران زن مشاهده شده است. در نهایت، هم ترازی پویا زانو به داخل و پا بیرون (به عنوان مثال والگوس پویا زانو) رایج ترین بود که حدود نیمی از آن را تشکیل می داد
ما وضعیت وقوع آسیب ACL، به ویژه ترازهای پویا را در زمان آسیب، در 1718 بیمار که به مدت بیست سال برای جراحی و فیزیوتراپی از موسسه ما بازدید کرده بودند، بررسی کردیم.
مطالعه اپیدمیولوژیک ما بر روی گروه بزرگ بیماران نشان داد که:
هم ترازی “زانو به داخل و پا به بیرون” بیشتر در زمان آسیب ACL دیده می شود.
از نقطه نظر اپیدمیولوژیک، ما باید توجه زیادی به اجتناب از هم ترازی “زانو به داخل و پا به بیرون” در طول فعالیت های ورزشی داشته باشیم.
آسیب رباط صلیبی قدامی (ACL) یک آسیب معمولی مفصل زانو است که در طول فعالیت های ورزشی رخ می دهد
در بیست سال گذشته، تکنیک های جراحی برای بازسازی و توانبخشی ACL بسیار توسعه یافته است، که بیماران را قادر می سازد تا فعالیت های ورزشی را در همان سطح قبل از آسیب از سر بگیرند.
با این حال، هنوز زمان زیادی طول می کشد تا آنها به طور کامل بهبود یابند و به سطح قبلی خود بازگردند. دوران نقاهت بار سنگین روحی، جسمی و اقتصادی بر دوش بیماران وارد می کند. بنابراین، اهمیت پیشگیری از آسیب در سال های گذشته مطرح شده است.
عوامل خطر برای آسیب ACL از دیدگاه محیط، ساختار آناتومیکی، هورمون ها و بیومکانیک اثبات شده است. مطالعات قبلی نشان می دهد که جنس و ساختارهای تشریحی مانند عرض شکاف بین کندیل با وقوع آسیب ACL مرتبط است. با این حال، تغییر جنسیت غیرممکن است و تغییر ساختار آناتومیکی برای پیشگیری از آسیب دشوار است.
علاوه بر این، مطالعات تجزیه و تحلیل مشاهدهای ویدیویی گزارش کرد که بیشتر آسیبهای ACL ناشی از یک مکانیسم غیر تماسی است و نشان میدهد که والگوس پویا زانو یکی از پرخطرترین اقدامات در برابر آسیب است .
سایر مطالعات بیومکانیکی نیز نشان داد که زانوی والگوس به دلیل گشتاور اعمال شده به مفصل زانو، خطر آسیب دارد
نکته:منظور از والگوس پویا افرادی که پای ضربدری در خلال حرکات مانند فرود پرش هستند ومنظور از اپیدمیولوژیک مطالعه نحوه انتشار بیماری ها است

چند حرکت مهم پیشگیری از پارگی رباط صلیبی(ACL)
تقوبت عضلات خارجی پا


تمرین تعادل مفصل و ثبات مفصل با توپ بوسوبال

اصلاح فرود جلوگیری از پارگی رباط

مترجم: یونس شعبان دارای مدرک کارشناسی ماساژدرمانی و کایروپراکتیک
جهت درمان پارگی ACLخود با مشاور تخصصی ما تماس بگیرید:09197867664